Prijs
0
65
Merken
Materiaal
Afmetingen
Kleur
Sale
Kattenstaart Zwart Uni
€40,95
€47,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart Grijs Uni
€61,95
€68,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart Rood
€39,95
€46,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart beige uni
€40,95
€47,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart Groen
€39,95
€46,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart Oranje
€39,95
€46,95
Voorraad
Voor 16:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending v.a. €50 ,-
Retourneren binnen 14 dagen
6 results

Kattenstaarten uni kleuren

Heb je last van insecten die je huis of caravan binnenkomen? Dan zijn onze kattenstaarten een goede oplossing. Ons kattenstaart vliegengordijn is een gordijn die ervoor zorgt dat er geen vliegen of insecten meer je huis in kunnen. Ook is ons ruime aanbod van kattenstaart vliegen gordijnen prima te combineren met elke interieursmaak.

Het kattenstaartvliegengordijn wordt kant-en-klaar geleverd. Wij hebben verschillende afmetingen, waardoor dit gordijn ook in een caravan gebruikt kan worden.

Het assortiment

Het assortiment biedt een ruime keuze uit verschillende kleuren en maten. Zoals een kattenstaart zwart, grijs, groen, beige en nog veel meer. Wij hebben niet alleen keuze uit verschillende kleuren, maar ook diverse formaten. We hebben de maten 90 x 220 CM en 100 x 230 CM, ook hebben wij een smalle variant van het gordijn met de afmeting van 56 x 180 CM. Deze is geschikt als vliegen gordijn voor caravans.

Materiaal

De katten staarten deurgordijnen zijn zeer eenvoudig in te korten en zijn niet statisch. Een ideaal product om insecten buiten de deur te houden. Wanneer de slierten tussen de deur komen raken de kattenstaart gordijnen niet beschadigd. De slierten sluiten mooi langs elkaar aan, waardoor insecten geen kans hebben om binnen te komen. De kattenstaart gordijnen zijn soepel en zacht. Ze hangen na dat je er door heen gelopen hebt weer keurig naast elkaar. Ook je huisdier loopt gemakkelijk door het deurgordijn heen. Het vliegengordijn is bevestigd aan een kunststof bevestigingstrip. Deze is eenvoudig te bevestigen. Ons katten staart vlieg gordijn wordt compleet geleverd met ophang strips.

Wil je meer weten over onze kattenstaart vliegengordijn?

Onze klantenservice helpt je bij al je vragen. Heb je vragen over je bestelling of wil je een offerte? Wij staan graag voor u klaar. En bestel je een kattenstaart vliegengordijn vóór 16:00 uur is je katten staart gordijn morgen in huis!