0 results

Vogelverjager bij Vliegengordijnencenter

Naast allerlei accessoires om insecten te verjagen, hebben wij ook een groot assortiment aan accessoires om vogels te verjagen. Hierdoor zul je optimale rust in de tuin creëren en kun je jezelf totaal voor de buitenwereld afsluiten. 

Duiven verjagen

Heb jij (enorm) veel last van vogels in je tuin? Een gemakkelijke manier om vogels te verjagen is door bijvoorbeeld onze duivenpinnen. Hierdoor kunnen vogels niet meer in je tuin landen en veroorzaken ze daardoor geen problemen meer. Duiven verjagen deed je nog nooit zo eenvoudig (kraaien verjagen en kauwen verjagen). Bijkomend voordeel van deze duivenpinnen is bijvoorbeeld, dat het inbrekers af zal schrikken.

Vogelverschrikker

Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld nepkatten die fungeren als kattenverjagers, maar ook matten die er voor zorgen dat katten, honden en anderen dieren niet meer over uw schutting of muur kunnen. Hiernaast hebben wij vogelverschrikkers die er uit zien als uilen, maar ook als ballon. Deze werken perfect als vogelverjager.

Wil je meer weten over vogels verjagen?

Onze klantenservice helpt je bij al je vragen. Heb je vragen over je bestelling of wil je een offerte? Wij staan graag voor u klaar.