Filteren
Prijs
-
Kleur
Sale
Magnetische Raamhor 100x150cm
€36,99
€43,99
Voorraad
Sale
Magnetische Raamhor 100x120cm
€33,99
€40,99
Voorraad
Sale
Magnetische Raamhor 130x150cm
€39,99
€46,99
Voorraad
3 results

Op deze pagina vind je al onze raamhorren. Onze raamhorren worden op maat geleverd en zijn geschikt om alle insecten buiten de deur te houden. Lees hieronder alles over onze raam- en deurhorren.

Assortiment raamhoren

Onze horren raam zijn van zeer hoge kwaliteit. De hordeur in ons assortiment bestaat namelijk uit een combinatie van zeer sterke stabilisatiekoorden, gevouwen gaas en een aluminium frame. Doordat de raamhor en hordeur gemaakt zijn van aluminium is het praktisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Dat moet ook wel, want de hordeur en raamhor zijn zowel binnen als buiten het huis te gebruiken.

Magnetische raamhorren zijn bijna onderhoudsvrij. Wanneer de horren niet in gebruik zijn wordt het aangeraden om af en toe de ondergeleider schoon te maken. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat het horgordijn probleemloos blijft schuiven en jarenlang mee gaat.

Ook zijn de hordeur en inzethor gemakkelijk te installeren. In de winterperiode willen ook veel huishoudens de spullen demonteren. Ook dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. De hordeur en – raam beschikken namelijk over handige montageclips. De raamhorren op maat zijn zowel in als op het kozijn te plaatsen.

Meer weten over onze raamhorren?

Heb je nog een vraag over onze hor voor het raam of wil je meer te weten te komen over rolhor raam? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met als je vragen. Een vraag over het meten van de deurafmetingen? Neem dan eens een kijkje op de pagina meetinstructies.